Danas malo govorimo o najgledanijem muzičkom programu u regiji a to su svakako Zvezde Granda koje apsolutno ruše sve rekorde gledanosti. Zvezde Granda su počele gotovo prije 2 decenije, i one su izrodile jako puno kvalitetnih pjevača: Rada Manojlović, Milan Stanković, i svakako Darko Lazić koji je svakako do sada napravio najbolji posao od svih. 

On je proglašen i nasljednikom Šabana Šaulića, a da se ne šali pokazuju i pregledi na njegovoj najnovijoj pjesmi “Majko”, koja je do sada pregledana preko 10 miliona puta. Međutim, treba biti realan i reći da je bilo i onih da su krenuli jako dobro, i onda su samo nestali sa muzičke scene. Jedna od njih je Tanja Savić koja je izdala sjajan prvi album, ali je onda jednostavno nestala sa muzičke scene. 

Zaljubila se, udala se, otputovala za Australiju, rodila je dvoje djece i rekla zbogom muzici. Svi su se čudili zašto je to napravila, a tek 10 godina poslije se saznalo da je njoj muž u stvari branio da se pojavljuje na sceni i da se bavi pjevanjem. Tek je posljednje 3 godine ponovo pokušala da se vrati, ali jednostavno to nije više ona stara Tanja Savić. Sada se bavimo nekim novim zvijezdama koje su spremne da preuzmu muzički tron. 

Jedna od njih je Krstinja Todorović koja je bila poprilično punačka, ali je sada odlučila da skine kilograme, i vjerovali ili ne, ona je uspjela da smrša 70 kilograma. Ona je upoznala na jednom konceertu jednog doktora, koji joj je predložio operaciju želudca, i na taj način se dovela u red. 

Preporučeno